Wednesday, 10 February 2016

Typical meal selections served our clients

SUPPER MENU
for guests of the 
Quinta Tesoro de la Sierra Madre


FIRST EVENING

Filet of Bass a la VeraCruzana on spaghetti bed,  spinach balls, maritime tropical salad including citrus of the area...pastry, etc. for meal's end.   Includes a pleasant chilled white wine with the meal.


El Filete de Robalo a la VeraCruzana, sobre cama de espagueti, bolitas de espinaca, ensalada marina-tropical incluyendo productos cítricos de la zona...postre, un cafe' muy especial, etcetera al terminar.  La cena incluye un vino blanco, muy placerable...


    9.00 USD / person

175.00 MXP / persona
_____________

SECOND EVENING

Ribeye Steak, accompanied by a stuffed, double-baked sweet potatoe, grilled asparagus, along with grilled white sweet onion...pastry, etc. for meal's end.  Includes a pleasant red wine with the meal.

El Bifstek Ribeye, acompañado por camote horneado y relleno, asparago a la plancha, y cebolla dulce, tambien a la plancha...un postre, etcetera al terminar.   La cena incluye un vino rojo, muy placerable...

    11.50 USD / person
220.00 MXP / persona
_____________

THIRD EVENING

Poulet de Provencal, quarter select chicken, marinaded overnight with balsamic vinegar, red wine, and local fresh orange juice, slow cooked for several hours with carrot, celery, onion, and selected herbs from our own semi-domesticated stock...pastry, etc. at meal's end...a favourite over the seasons and years.  Includes a pleasant red wine with the meal.


Poulet de Provencal, un quarto pollo seleccionado, marinado sobrenoche con vinagre balsamico, vino rojo, y jugo de naranja fresco del local, horneado sobre varios horas con zahanoria, apio, cebolla, y hierbas seleccionadas desde nuestras jardines semi-domesticadas...postre, etcetera al terminar.  La cena incluye un vino rojo, muy placerable...


    10.50 USD / person

200.00 MXP / persona
_______________